Thrawn
2005 Nov. 18, 09:03:29
IDÉZET(soti @ 2005 November 17, 19:34:19)
Köszi szépen az infót.
Most már merek Új-Zélandról dvd-t rendelni.
yaksi
2005 Nov. 26, 23:35:39
Én is vásároltam egy ilyen játékost, és mivel megtaláltam ezt a fórumot, az egyetlen nálam jelentkezett hibát is sikerült kijavítanom.
Ezer kösz az új firmware-ért.
garbageboy
2005 Dec. 20, 17:29:33
Sziasztok! Nekem is NEVI 2601 van mint játékos. Metróba vettük október végén. Idáig minden szépen működött, de ma behalt szegény. Lassan reagál mindenre, ha ki kell nyitni, vagy be kell csukni az "ajtaját". Be is töltené a lemezt de ehelyett csak pörgeti, és serceg össze-vissza

csináltam már egy firmware frissítést de annyival lett jobb hogy most betöltött, de ha a dvd-n a jeleneteket váltogatom megint lefagy és megint durva hangokat ad ki pörgetés közben. Vigyem vissza szervízbe ahogy csak lehet, vagy mit csináljak? Ti mire gondoltok, és mással történt e meg ugyanez ? Köszi előre is a választ
garbageboy@gmail.com
Who
2005 Dec. 20, 17:34:44
IDÉZET(garbageboy @ 2005 December 20, 17:29:33)
Sziasztok! Nekem is NEVI 2601 van mint játékos. Metróba vettük október végén. Idáig minden szépen működött, de ma behalt szegény. Lassan reagál mindenre, ha ki kell nyitni, vagy be kell csukni az "ajtaját". Be is töltené a lemezt de ehelyett csak pörgeti, és serceg össze-vissza

csináltam már egy firmware frissítést de annyival lett jobb hogy most betöltött, de ha a dvd-n a jeleneteket váltogatom megint lefagy és megint durva hangokat ad ki pörgetés közben. Vigyem vissza szervízbe ahogy csak lehet, vagy mit csináljak? Ti mire gondoltok, és mással történt e meg ugyanez ? Köszi előre is a választ
garbageboy@gmail.com
Valamelyik motor (általában a fejléptető) megpusztult.
Ki kell cserélni egy hasonlóra.
(Ha rámérsz ellenállásmérővel a motorra, akkor ha 1-2 Ohm-ot mérsz, akkor csere.)
Azért mondom, mert valószínűleg én fogom javítani, ha visszaviszed.
garbageboy
2005 Dec. 20, 17:41:55
A választ köszönöm, amint lehet viszem vissza szervízbe
Jackob
2005 Dec. 22, 02:44:10
Szerbusz szépnapot kívánok ciber56
Lenne egy olyan kérésem, hogy az általad linkelt NEVI DVD2601-es fw-t.
Legyélkedves e-mailben elküldeni mert nem tudom letölteni a linkről.
Előreis köszönöm.
Üdvözlettel Jackob. < jackob@citromail.hu >
Ro-bika
2005 Dec. 22, 12:57:06
IDÉZET(Jackob @ 2005 December 22, 03:44:10)
...NEVI DVD2601-es fw-t...
nem tudom letölteni a linkről...
Próbáltad már
innen?
Vagy szerepel
itt is (+ egy nagyobb betűs verzió)
ill.
ez egy másik nagybetűs...
Jackob
2005 Dec. 22, 18:03:54
IDÉZET(Ro-bika @ 2005 December 22, 12:57:06)
Próbáltad már
innen?
Vagy szerepel
itt is (+ egy nagyobb betűs verzió)
ill.
ez egy másik nagybetűs...
Köszönöm a linkeket
Végig olvastam a totyikot csak az a problema, hogy letöltésre csak 0 byte töltödik le
Nemtom miért.

ezért kértem ciber56 tól hogy email-re küldje neki is nevi van neki sikerül azzal a fw-rel.
De köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel Jackob
Jackob
2005 Dec. 22, 18:32:23
[quote=Ro-bika,2005 December 22, 12:57:06]
Hello Ro-bika
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha felteszem a NEVI 2601 -re az általad linkelt de Vestel 4250 hez való fw-t miben fog változni?
De szerintem vele eggyütt bukom a gart.
További szép napot kívánok.
Üdvözlettel
Jackob
blackbile
2005 Dec. 25, 09:32:58
tudtok valami firmwaret a dvd drivehoz ebben a lejátszóban, van Arita DVD 8x írással nem játsza le, 2.4x írással lejátsza???
Jackob
2005 Dec. 25, 18:21:20
IDÉZET(blackbile @ 2005 December 25, 09:32:58)
tudtok valami firmwaret a dvd drivehoz ebben a lejátszóban, van Arita DVD 8x írással nem játsza le, 2.4x írással lejátsza???
Hello blackbile
Nem a lejátszó hibája szerintem hanem a DVD író nem szereti a lemezt.
Nekemis ilyen Játékosom van de eddig mindent meg evett
Platinum +8 R 16x-os írva ezt is lejátszotta.
Verbatim +16 R 16x-os írva Lejátsza.
AVI DivX - XviD 3.11, 4.5, 5 kivéve ha (QPEL) kodolt.
Én ezt tettem felrá FW ver: 4.1.41.4/B1.215
Az enyim NEVI DVD2601
CHIP ID: 25 AUDIO DAC: CS4360
A melléklet megtekintéséhez kattints ide.Ez az fw csak az audio DAC: CS4360 -s hez mük.
desperate
2005 Dec. 26, 07:54:04
Sziasztok
Nevi DVD2601
A Játékosnál megcsináltam a felirat frissítést, a felirat tökéletes lett, de mint szokott
van új feladat??!!
A CODEK-jét lehet-e frissíteni.
VLM filmnél csuszik- vagy nincs is a hang a játékosban, de a számítógépen nem.
Ezt kellene eszközölni VLH.
VLK segíthetne.
köszike
desperate
garbageboy
2005 Dec. 26, 15:24:04
tudom, hogy már nem idevág a téma, de azért én leírom hogy jártam a nevi lejátszómmal. szóval állítólag a fejléptető volt a probléma, visszavittük a metróba, és ott az ügyfélszolgálaton a nő kiállított egy számlát. ugyan 1 éves garancia van a lejátszón, ő mégis azt mondta hogy vásároljuk le a játékos árát. vettünk egy újat, ez Brothers 6611. Annak ellenére hogy ez a lejátszó baromi randa, és nincs magyar nyelv a menün, és nincs standby gomb a távirányítón (ami egyébként világít a sötétben, mármint a távirányító) csak a magán a játékoson. de mégis ez többet le tud játszani mint a nevi 2601...
Ro-bika
2005 Dec. 26, 19:47:34
IDÉZET(Jackob @ 2005 December 22, 19:32:23)
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha felteszem a NEVI 2601 -re az általad linkelt de Vestel 4250 hez való fw-t miben fog változni?
De szerintem vele eggyütt bukom a gart.

A Tozi által felrakott "firm.rar"-ban és az általam linkelt "Vestel_4250_B1_215_Alec999_original.rar"-ban lévő fw bit-ről bit-re megegyezik.
Tehát mind2-vel ugyanúgy bukhatod a gar.-t. A fw-frissítés kockázattal jár, erre a használati is felhívja a figyelmet. De kockázat nélkül nincs nyereség...
... és persze veszteség se - szoktam hozzátenni.
Tehát inkább bízzuk a szakemberre (szak-szervízre) a frissítést, ha óvatósak akarunk lenni!
Amúgy meg elismétlem amit itt a Játékos-fórumon több helyen is lehet olvasni, hogy: a Vestel ezt a játékost több mint egy tucat néven gyártja: Orion, Hyundai, Strong, Nevi, Techwood,... (nem sorolom tovább

)
Jackob
2005 Dec. 29, 21:25:52
IDÉZET(Ro-bika @ 2005 December 26, 19:47:34)
A Tozi által felrakott "firm.rar"-ban és az általam linkelt "Vestel_4250_B1_215_Alec999_original.rar"-ban lévő fw bit-ről bit-re megegyezik.
Tehát mind2-vel ugyanúgy bukhatod a gar.-t. A fw-frissítés kockázattal jár, erre a használati is felhívja a figyelmet. De kockázat nélkül nincs nyereség...
... és persze veszteség se - szoktam hozzátenni.
Tehát inkább bízzuk a szakemberre (szak-szervízre) a frissítést, ha óvatósak akarunk lenni!
Amúgy meg elismétlem amit itt a Játékos-fórumon több helyen is lehet olvasni, hogy: a Vestel ezt a játékost több mint egy tucat néven gyártja: Orion, Hyundai, Strong, Nevi, Techwood,... (nem sorolom tovább

)
Köszönöm Ro-bika.
Időközben feltettem a 215-öst.
Ezzel szépen működik minden ékezethelyesen.
Köszönöm még 1x az értékes hozzászólást.
Eredményekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok.
eFeMeR
2005 Dec. 29, 21:34:19
Hali Mindenki!
Csak 1 kérdésem lenne létezik hogy ez a lejátszó csak 1GB nagyságig játsza le a divx(avi) filmeket?
Mivel egy dvd lemezre kiirtam 5 filmet ált 700MB de volt közöttük egy 1,36GB-os avi és kb 1:21:00 percnél nem hajlandó tovább játszani átugrik a következő filmre. Még keresni sem tudok mert ha beirom, hogy ugorjon a pl: 1:41:00 perchez nem hajlando megtenni.
Aki tudja vagy tapasztalt hasonlót irja meg.
Előre is THX
Vagy frimware frissitésel megoldható?
Who
2005 Dec. 29, 21:39:31
IDÉZET(eFeMeR @ 2005 December 29, 21:34:19)
Hali Mindenki!
Csak 1 kérdésem lenne létezik hogy ez a lejátszó csak 1GB nagyságig játsza le a divx(avi) filmeket?
Mivel egy dvd lemezre kiirtam 5 filmet ált 700MB de volt közöttük egy 1,36GB-os avi és kb 1:21:00 percnél nem hajlandó tovább játszani átugrik a következő filmre. Még keresni sem tudok mert ha beirom, hogy ugorjon a pl: 1:41:00 perchez nem hajlando megtenni.
Aki tudja vagy tapasztalt hasonlót irja meg.
Előre is THX
Vagy frimware frissitésel megoldható?
Mentsd el AVI 1.0-ban! (Save Old Format AVI)
VirtualDub v. NanDub
Video + Audio = Direct stream copy
eFeMeR
2005 Dec. 29, 22:14:39
IDÉZET(Who @ 2005 December 29, 21:39:31)
Mentsd el AVI 1.0-ban! (Save Old Format AVI)
VirtualDub v. NanDub
Video + Audio = Direct stream copy
Very THX a gyors választ.
kiprobálom de mit változtat hiszen a mérete ugytudom ugyanakkora lesz.
Én végleges dvd re irtam akkor ezt az 1 filmet felejtsem sehogy nem birhatom rá , hogy lejátsza végig?
Mégegyszer THX.
Who
2005 Dec. 29, 22:21:26
A mérete igen, de nem méretproblémája van.
Illetve igen, de csak AVI 2.0 esetén.
eFeMeR
2005 Dec. 30, 14:19:34
IDÉZET(garbageboy @ 2005 December 26, 15:24:04)
tudom, hogy már nem idevág a téma, de azért én leírom hogy jártam a nevi lejátszómmal. szóval állítólag a fejléptető volt a probléma, visszavittük a metróba, és ott az ügyfélszolgálaton a nő kiállított egy számlát. ugyan 1 éves garancia van a lejátszón, ő mégis azt mondta hogy vásároljuk le a játékos árát. vettünk egy újat, ez Brothers 6611. Annak ellenére hogy ez a lejátszó baromi randa, és nincs magyar nyelv a menün, és nincs standby gomb a távirányítón (ami egyébként világít a sötétben, mármint a távirányító) csak a magán a játékoson. de mégis ez többet le tud játszani mint a nevi 2601...
Csak 1 kérdés az anyosom is ilyet vett a Metroba de én nem birtam rávenni, hogy hangja legyen(már visszavitte) arról nem beszélve hogy a kijelző majdhogynem a tetején van.Szerintem a Nevi vel jobban jártál volna és ugy tudom hogy árban u.a.
De ha esetleg nálad is van vagy lesz ilyen próblem, hogy nincs hangja és rájösz miért akkor ird már le ide THX. Csak kiváncsiságból mert 2 órát szenvedtem vele és mégsem jött össze.
garbageboy
2005 Dec. 31, 10:42:58
szia, buék!

még mindig ez a Brothers van meg, egész nap megy, hogy most jöjjenek ki rajta a hibák, mint később. hang és kép van hála égnek még, mondjuk te mivel akartad "megszólaltatni" ? 5.1- hangrendszerbe? mert nekem sima csóri SCART kábellel van összekötve a tv-vel, és hangja az van. amúgy tényleg egy randa lejátszó de olyan dvdt is lejátszik amit a Nevi nem tudott...ha majd ez is behal akkor ezt is visszük vissza, remélem hogy megint levásárolhatjuk az árát mint a Nevinek korábban

Szép napot, BUÉK
barbrady
2006 Jan. 08, 21:02:02
üdv,
a Google-n találtam meg ezt a fórumot, köszi mindenkinek a fw frissítést, most már teljesen jól működik a játékos!
bye,
B.
blackbile
2006 Jan. 10, 14:31:00
DVD+RW-t olvas?
Sun_Beam
2006 Jan. 10, 14:37:51
IDÉZET(blackbile @ 2006 January 10, 14:31:00)
Adatlap
eFeMeR
2006 Feb. 07, 22:11:08
Az miért van hogy van hogy 1lemezt egyszer gond nélkül lejátszik majd u.a a lemeznél lemezhibát ir ki van hogy játszani kell vele és nehezen tölti be a lemezt és ha több film van rajta valamelyiknél egy ? jelenik meg. A kép megáll a hang tovább megy később csuszik az egész már tele a tök*m hogy 1 órát játszogatok vele és semmilyen lemezt nem hajlandó lejátszani.
frimware friss volt már rajta.
Van hogy azt a lemezt amit az elözőnap nem fogadott el másnap gond nélkül megeszi.
Ez van nem tudom igazából mit tegyek:lehet hogy szervíz???
gdo
2006 Feb. 08, 10:07:23
Nekem ugyanez volt a Hyundai-jal, már régóta szervízben van, alkatrész (asszem fejmozgató motor) nincs és cserélni se akaródzik a forgalmazónak.
Ahogy elnézem, itt se várható jobb helyzet, mert a Nevi-t már nem is látni sehol...
eFeMeR
2006 Feb. 08, 12:15:57
IDÉZET(gdo @ 2006 February 08, 10:07:23)
Nekem ugyanez volt a Hyundai-jal, már régóta szervízben van, alkatrész (asszem fejmozgató motor) nincs és cserélni se akaródzik a forgalmazónak.
Ahogy elnézem, itt se várható jobb helyzet, mert a Nevi-t már nem is látni sehol...
Ettől féltem, hogy valami ilyesmi lesz de ha garanciális akkor még simán le is tudom vásárolni nem? nem fogok heteket várni míg esetleg megcsinálják.
Ez igy is macerás papirt magához venni az embernek elmenni ügyintézni stb. ennyit nem ér az egész.
Valami más házi megoldás esetleg vagy ez alapból fejmozgató motor csere nem lehet javítani?
Azért THX a választ
gdo
2006 Feb. 08, 18:05:01
IDÉZET(eFeMeR @ 2006 February 08, 12:15:57)
Ettől féltem, hogy valami ilyesmi lesz de ha garanciális akkor még simán le is tudom vásárolni nem? nem fogok heteket várni míg esetleg megcsinálják.
Ez úgy megy, hogy beviszed egy szerződött szervízbe vagy abba az üzletbe, ahol vetted (elvileg ők is egy szervízbe szállíttatják), ha nincs alkatrész, vársz legalább egy hónapot, akkor már jogosan kérheted a cserét, akkor megint vársz a csereutalványra.
Ezért ez legalább 1 hónap, ha ki akarják használni a lehetőséget az időhúzásra, de ha annyira köcsögök, mint velem, akkor gyakorlatilag akármennyi!
EPA
2006 Mar. 04, 01:32:31
Sziasztok!
Nemrég bedöglött teljesen az Orion 2602 es playerem, és vettem, egy szinte? vagy teljesen ugyanolyat Hyundai 2601 néven, mivel oriont már nem birtam szerezni.
Mint visszaolvastam nekem is ugyanaz a gondom, mint pár embernek. A felirat nem magyar ékezetekkel jelenik meg.
A gond, hogy EGYIK link sem működik, amit megadtatok firmware letöltéshez.
PLZ valaki küldje el, rakja fel, linkelje be a kérdéses firmwarét!
PLSPLSPLS
Ro-bika
2006 Mar. 04, 13:20:30
IDÉZET(EPA @ 2006 March 04, 02:32:31)
...Mint visszaolvastam nekem is ugyanaz a gondom, mint pár embernek. A felirat nem magyar ékezetekkel jelenik meg.
A gond, hogy EGYIK link sem működik, amit megadtatok firmware letöltéshez.
PLZ valaki küldje el, rakja fel, linkelje be a kérdéses firmwarét!
linkViccelsz? Most kipróbáltam mind az 5-öt, mind lejött...

A te készülékedben a hiba!

De, ha sehogy sem boldogulsz tényleg elküldöm pü-ben...
EPA
2006 Mar. 04, 16:38:36
Köszi a linkeket (itt is

)
Nemtom miért nem birtam letölteni akkor tegnap
mindenesetre köszi a linkeket
Tatiana
2006 Mar. 04, 18:26:35
Sziasztok!
Én is probáltam a linkeket, de sajnos nem működnek.
Kérem, valaki küldje el vagy rakja fel a kérdéses firmwarét!
Előre is köszönöm.
Tatjána
desperate
2006 May. 09, 20:08:33
Sziasztok
Tudtok Nevi DVD2601 Codek frissítést,mert Qpel-es videót Nem Játsza le,de többit eddig igen,már X+1 filmet megnéztem rajta,de ezzel Nem boldugul
VLK segíthetne Nagyon Megköszönném.
desperate
vargalex
2006 May. 10, 07:27:10
IDÉZET(desperate @ 2006 May 09, 21:08:33)
Sziasztok
Tudtok Nevi DVD2601 Codek frissítést,mert Qpel-es videót Nem Játsza le,de többit eddig igen,már X+1 filmet megnéztem rajta,de ezzel Nem boldugul
VLK segíthetne Nagyon Megköszönném.
desperate Hi!
Nem is fogja lejátszani, az ESS Vibratto II ES6688FA chip nem képes rá.
Alex
desperate
2006 May. 10, 07:45:35
IDÉZET(vargalex @ 2006 May 10, 08:27:10)
Hi!
Nem is fogja lejátszani, az ESS Vibratto II ES6688FA chip nem képes rá.
Alex
Hát Sajnos
köszi azért, marad a konvert
pl Virtual Dub
desperate
Sonny Black
2006 May. 18, 13:53:48
Sziasztok !!!
Nagyon kezdő vagyok a témában, és hiába olvastam végig még nem vagyok teljesen tisztában a frissítés menetével.
Tudom, hogy mellékelve van a leírás hozzá, de az angol még nem az erősségem.
Szóval csak annyi lenne a dolgom, hogy az innen letöltöt fájlt kicsomagolom kiírom NERO-val, és "lejátszom"?
Köszi a türelmetek és a segítségetek előre is!!!
S. B.
barbrady
2006 May. 20, 09:20:15
szia,
december frissítettem, remélem még jól emlékszem: a letöltött fájlt cédére kell írni, gondolom mindegy, h mivel. A lényeg, h a cd gyökérkönyvtárában legyen (tehát nem valami almappában), ill a fájl nevét ne változtasd meg. Cd-t betenni, play és már kész is. Nagy élmény
B.
IDÉZET(Sonny Black @ 2006 May 18, 14:53:48)
Sziasztok !!!
Nagyon kezdő vagyok a témában, és hiába olvastam végig még nem vagyok teljesen tisztában a frissítés menetével.
Tudom, hogy mellékelve van a leírás hozzá, de az angol még nem az erősségem.
Szóval csak annyi lenne a dolgom, hogy az innen letöltöt fájlt kicsomagolom kiírom NERO-val, és "lejátszom"?
Köszi a türelmetek és a segítségetek előre is!!!
S. B.
sanyez
2006 May. 20, 14:03:09
Sziasztok.
Most kaptam egy ilyen lejátszót, felraktam a bigfonts-os firmware-t. Mindenoké vele, csak kérdezem, hogy orion2602 firmware mehet-e bele? próbálta-e már valaki?
Mert az anystone.fw.hu oldalon több orion firm is van, szivesen kipróbálnék, ha tudnám, hogy nem fogja elrontani. Köszi a segitseget.
Sonny Black
2006 May. 21, 17:25:10
Köszi a segítséget!!!!!!!!!!!
Akkor nagyjából jól képzeltem el a dolgot, csak én almappába akartam tenni, hogy egy lemezről kipróbálhassam a különböző fw-eket. (kisbetűs, nagybetűs verziókat)
IDÉZET
szia,
december frissítettem, remélem még jól emlékszem: a letöltött fájlt cédére kell írni, gondolom mindegy, h mivel. A lényeg, h a cd gyökérkönyvtárában legyen (tehát nem valami almappában), ill a fájl nevét ne változtasd meg. Cd-t betenni, play és már kész is. Nagy élmény
B.
Sonny Black
2006 May. 28, 18:10:04
Felraktam fw-t a 7végén.
Nagyon jó lett. Ajánlom mindenkinek.
Viszont a menükben még mindig hiányzik az ékezetes betű. A film címeknél, MP-3 számoknál. Erre tudtok vmi megoldást?
Thx.
IDÉZET(Sonny Black @ 2006 May 21, 19:25:10)
Köszi a segítséget!!!!!!!!!!!
Akkor nagyjából jól képzeltem el a dolgot, csak én almappába akartam tenni, hogy egy lemezről kipróbálhassam a különböző fw-eket. (kisbetűs, nagybetűs verziókat)
IDÉZET
szia,
B.
desperate
2006 Aug. 27, 21:33:31
Újjabb Kérdés
ama bizonyos NEVI 2601 -nek
a feliratos divX felirata már-már tökéletes
magyar ékezetes ez igaz és jó is teljesen
de szine lehetne pl. sárga és más betütipus vagy nagyobb
mert a fehér nem igazán tökéletes így még szerintem
Meglehet ezt VLH valósítani
VLK segíthetne ebben
Előre is köszönet
desperate
/ mc.szabi@citromail.hu /
babo
2008 Apr. 17, 21:59:30
Nekem is van egy NEVI dvd 2601-es sem .Az a probléma vele hogy nem ismeri fel a dvd lemezt.Azt írja ki hogy lemez hiba.Bármijen dvd-t teszekbe nindig ugyanazt írja ki. A cd lemezeket álltalában lejátsza de aztsem mindig.Van benne egy IC aminek a száma CD5954CB ,ezaz IC egy rövid időután nagyon felmelegszik.A lemeztsem adjaki mindig.Van amikor kiírja hogy nyitva és a lemez pörög tovább.
A lemez meghajto motor sem indul el mindig ilyenkor kézzel rásegitek és elindul.Ha valaki tud segiteni megköszönném.
Apacer
2008 Apr. 21, 08:49:31
IDÉZET(babo @ 2008 Apr. 17, 21:59:30)

Nekem is van egy NEVI dvd 2601-es sem .Az a probléma vele hogy nem ismeri fel a dvd lemezt.Azt írja ki hogy lemez hiba.Bármijen dvd-t teszekbe nindig ugyanazt írja ki. A cd lemezeket álltalában lejátsza de aztsem mindig.Van benne egy IC aminek a száma CD5954CB ,ezaz IC egy rövid időután nagyon felmelegszik.A lemeztsem adjaki mindig.Van amikor kiírja hogy nyitva és a lemez pörög tovább.
A lemez meghajto motor sem indul el mindig ilyenkor kézzel rásegitek és elindul.Ha valaki tud segiteni megköszönném.
Ne eröltesd, cseréld ki a lemezforgató motort! Mert, ha az-az IC lefüstől, akkor .....!
(1leírást találsz az oldalamon!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.