Samsung LExxB650, LCD TV figyelemreméltó médialejátszási képességekkel |
![]() ![]() |
Samsung LExxB650, LCD TV figyelemreméltó médialejátszási képességekkel |
2010 Aug. 26, 22:35:26
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 24 Joined: 2007 Feb. 15. From: Szombathely Member No.: 10.854 Lejátszó(k): Tangent D-400 |
|
|
|
|
2010 Aug. 28, 09:30:31
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 10 Joined: 2010 Jan. 10. Member No.: 17.359 |
|
|
|
|
2010 Aug. 28, 12:58:24
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 38 Joined: 2010 Mar. 02. From: Magyarország/Várpalota Member No.: 17.978 Lejátszó(k): Samsung LE40B651, Yamada-DVX6700 |
Sziasztok,
Sajnos még mindig a PVR-ral kínlódom. Egyszerűen nem tudom felmásolni sem a progit a tv memóriájába, se nem tudom elindítani. A hibaüzenet a régi, "nem a termék egyedi számával kódolt". Próbáltam a nurisam-os módszert, ami korábban le van írva, letöltöm a játékot, az megy. Ha belemásolom a PVR-os progit a játék könyvtárába az USB-n, akkor már nem. Valakinek volt ilyen problémája, és meg tudta oldani? Nagyon-nagyon boldog lennék, ha működne végre Köszi Rudi |
|
|
|
2010 Aug. 28, 15:40:10
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 71 Joined: 2005 Aug. 27. From: Fót Member No.: 4.982 |
Unatkoztam, felnéztem a samygo lapra, és találtam egy ATARI emulatort:
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/v...p?f=5&t=621 MŰKÖDIK! Még a vezeték nélküli Logitech billentyűzetemmel játszottam is... -------------------- Downgrade leírásom:
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=1866&st=1020&p=128551&#entry128551 |
|
|
|
2010 Aug. 28, 20:58:37
|
|
|
Group: Fórumtag Posts: 6 Joined: 2009 Aug. 19. Member No.: 15.915 Lejátszó(k): Samsung LE32B650 |
A routeren a legfrissebb firm van. De mint már említettem, ha a router ki van hagyva az internet folyamából, akkor is fenn áll a hiba. Szia, nekem volt ilyen hálózati interferencia hibaüzenetem. UTP kábelt cseréltem és jó lett, bár a laptopom tökéletesen működött azzal a kábellel is, de úgy látszik a TV érzékenyebb rá. Egy próbát megér. Póbáld ki. This post has been edited by szendy: 2010 Aug. 28, 20:59:13 |
|
|
|
2010 Aug. 29, 11:04:14
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 24 Joined: 2007 Feb. 15. From: Szombathely Member No.: 10.854 Lejátszó(k): Tangent D-400 |
Szia, nekem volt ilyen hálózati interferencia hibaüzenetem. UTP kábelt cseréltem és jó lett, bár a laptopom tökéletesen működött azzal a kábellel is, de úgy látszik a TV érzékenyebb rá. Egy próbát megér. Póbáld ki. Próbálkoztam a számítógép és két tartalék kábellel is, az eredmény ugyanaz sajnos. Viszont amit most észrevettem, és ezelőtt nem figyeltem, hogy ha a tv-n automatikusra állítom az ip-t, és közvetlenül a modemre dugom, akkor a hálózat tesztelés menüpont alatt az első három pont rendben van, csak a tartomány ping nem, és ugyanaz a hálózat interferencia hiba jön fel. Az miért lehet? Mivel két modemem van, ezt mindkettőn kipróbáltam, több vezetékkel is. Ennél a pingnél a modemet vagy a kiszolgáló szervert pingeli? Mert router esetében ezzel nincs gond, vagyis a hálózati kapcsolattal legalább. De kezd egyre jobban az a sejtésem lenni, hogy az internetemmel nincs valami rendben. Vagy nem tudom. |
|
|
|
2010 Sep. 01, 06:39:11
|
|
![]() Törzsvendég ![]() ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 139 Joined: 2004 Nov. 22. From: BuTapest Member No.: 1.242 Lejátszó(k): Philips LX3900 |
ha a tv-n automatikusra állítom az ip-t, és közvetlenül a modemre dugom, akkor a hálózat tesztelés menüpont alatt az első három pont rendben van, csak a tartomány ping nem, és ugyanaz a hálózat interferencia hiba jön fel bocs, nem kovettem a kinlodasod, de ezen megakadt a szemem. azok a netkapcsolatok ahol altalaban modem van (pl UPC) ott a szolgaltato MAC filterrel vedi a netet. szoval szerintem ennek igy nem is kene mukodnie. ha jol tudom az uj UPCs rendszerekben mar van lehetoseg tovabbi MAC cimek rogiztesere is, de alapbol sztem az h atdugod masik eszkozre a netet, nem biztos h mukodokepes. amugy en fognam a TVt es atmennek haverhoz ott is lecsekkolnam. -------------------- tv: Samsung 40B650
dvx: Philips LX3900SA www.prodigy.hu |
|
|
|
2010 Sep. 01, 15:22:55
|
|
|
bocs, nem kovettem a kinlodasod, de ezen megakadt a szemem. azok a netkapcsolatok ahol altalaban modem van (pl UPC) ott a szolgaltato MAC filterrel vedi a netet. szoval szerintem ennek igy nem is kene mukodnie. ha jol tudom az uj UPCs rendszerekben mar van lehetoseg tovabbi MAC cimek rogiztesere is, de alapbol sztem az h atdugod masik eszkozre a netet, nem biztos h mukodokepes. amugy en fognam a TVt es atmennek haverhoz ott is lecsekkolnam. nincs rögzített mac cím Az elviszem kipróbálom kérdés már az én fejemben is megfordult, de azért vetettem el, mert a számítógépen is fennáll egy inkompatibilitás a Samsung felé. Azt meg nem hiszem, hogy egyszerre minden behalna. This post has been edited by Gabessz: 2010 Sep. 01, 15:25:41 |
|
|
|
2010 Sep. 01, 17:33:22
|
|
![]() Törzsvendég ![]() ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 139 Joined: 2004 Nov. 22. From: BuTapest Member No.: 1.242 Lejátszó(k): Philips LX3900 |
nincs rögzített mac cím Az elviszem kipróbálom kérdés már az én fejemben is megfordult, de azért vetettem el, mert a számítógépen is fennáll egy inkompatibilitás a Samsung felé. Azt meg nem hiszem, hogy egyszerre minden behalna. tracelni probaltad a samsungot? commandba tracert www.samsung.com (vagy ami nem megy) ebbol latszani fog, hogy hol akad el a trace. ha nem a te routereden hanem valahol utanna, elkezdhetsz harcolni a szolgaltatoddal en most itt kiprobaltam, siman vegigmegy a samsung.com-hoz -------------------- tv: Samsung 40B650
|
|
|
2010 Sep. 01, 21:23:49
|
|
|
tracelni probaltad a samsungot? commandba tracert www.samsung.com (vagy ami nem megy) ebbol latszani fog, hogy hol akad el a trace. ha nem a te routereden hanem valahol utanna, elkezdhetsz harcolni a szolgaltatoddal en most itt kiprobaltam, siman vegigmegy a samsung.com-hoz Köszi az ötletet. Megpróbáltam. A 19. lépésig elmegy simán. Az a következő: u106.ppp8X.samsung.co.kr [157.197.8X.106] Onnantól kezdve időtúllépés. Akkor ez is azt bizonyítja, hogy a szolgáltatónál nem stimmel valami. Egy hete küldtem a supportjukra mailt, h nézzenek utána. Eddig még válaszra sem méltattak. |
|
|
|
2010 Sep. 01, 22:02:18
|
|
Köszi az ötletet. Megpróbáltam. A 19. lépésig elmegy simán. Az a következő: u106.ppp8X.samsung.co.kr [157.197.8X.106] Onnantól kezdve időtúllépés. Akkor ez is azt bizonyítja, hogy a szolgáltatónál nem stimmel valami. Egy hete küldtem a supportjukra mailt, h nézzenek utána. Eddig még válaszra sem méltattak. mit tracertel a www.samsung.com-ot? amugy nincs igazad sajnos, ha mar kijut koreaig akkor az nem a szolgaltato hibaja lesz de lehet mondjuk h a samsung tilt a te szolgaltatod fele kitol van a neted? valami nagyon nem kerek nalad.... -------------------- tv: Samsung 40B650
|
|
|
2010 Sep. 01, 23:20:24
|
|
|
mit tracertel a www.samsung.com-ot? amugy nincs igazad sajnos, ha mar kijut koreaig akkor az nem a szolgaltato hibaja lesz de lehet mondjuk h a samsung tilt a te szolgaltatod fele kitol van a neted? valami nagyon nem kerek nalad.... samsung.com-ot, meg a samsung letöltő oldalát. De mindkettő ugyanott halt le. T-com területen IceDsl szolgáltató. |
|
|
|
2010 Sep. 02, 07:38:30
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 28 Joined: 2005 Jan. 03. Member No.: 2.738 |
Sziasztok!Tudna valaki segiteni? patchelés gondom van!!!itt el akadok!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Töltsd le a firmware-t, a samygo oldal szerint a te tv-dhez 2004.1-es és a 2005-ös verzióhoz is van patch az előbbiben a V arfix v2-van az utóbbiban a v1.
Csomagold ki a firmware-t a python 26 könyvtárba. Ezek után töltsd le a legutolsó patchet innen: http://sourceforge.net/projects/samygo/files/ ez jelenleg a legelső file a listában 0.20 verziószámmal. Másold be ezt is a python 26 könyvtárba - ez a könyvtár akkor keletkezik amikor installálod a python alkalmazást (ne felejtsd el installálni a pyCrypto-t se), nálam a C gyökérbe került. Most fogd a kicsomagolt firmware könyvtárat és húzd és ejtsd módszerrel dobd rá a patch file-ra. Ekkor el kell kezdődnie a patchelés folyamatának. Ha jól emlékszem négy kérdést tesz fel patchelés közben a sorrendre nem emlékszem és lehet, hogy a te firmware-ednél kicsit másképp lesz, de valami ilyesmi: NEKEM LE40B650 TÉVÉM VAN ÉS New Age firm VAN RAJTA ÉS WIN 7-ÉT.HOGYAN KELL ÉS HOGY MÁSOLNI????? Most fogd a kicsomagolt firmware könyvtárat és húzd és ejtsd módszerrel dobd rá a patch file-ra.EZT NEM ÉRTEM!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM |
|
|
|
2010 Sep. 07, 06:46:07
|
|
|
Group: Fórumtag Posts: 1 Joined: 2010 Feb. 15. Member No.: 17.806 |
Sziasztok!Tudna valaki segiteni? patchelés gondom van!!!itt el akadok!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Töltsd le a firmware-t, a samygo oldal szerint a te tv-dhez 2004.1-es és a 2005-ös verzióhoz is van patch az előbbiben a V arfix v2-van az utóbbiban a v1. Csomagold ki a firmware-t a python 26 könyvtárba. Ezek után töltsd le a legutolsó patchet innen: http://sourceforge.net/projects/samygo/files/ ez jelenleg a legelső file a listában 0.20 verziószámmal. Másold be ezt is a python 26 könyvtárba - ez a könyvtár akkor keletkezik amikor installálod a python alkalmazást (ne felejtsd el installálni a pyCrypto-t se), nálam a C gyökérbe került. Most fogd a kicsomagolt firmware könyvtárat és húzd és ejtsd módszerrel dobd rá a patch file-ra. Ekkor el kell kezdődnie a patchelés folyamatának. Ha jól emlékszem négy kérdést tesz fel patchelés közben a sorrendre nem emlékszem és lehet, hogy a te firmware-ednél kicsit másképp lesz, de valami ilyesmi: NEKEM LE40B650 TÉVÉM VAN ÉS New Age firm VAN RAJTA ÉS WIN 7-ÉT.HOGYAN KELL ÉS HOGY MÁSOLNI????? Most fogd a kicsomagolt firmware könyvtárat és húzd és ejtsd módszerrel dobd rá a patch file-ra.EZT NEM ÉRTEM!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM Hello. New Age-es firmet miért akarsz/kell patchelni? |
|
|
|
2010 Sep. 07, 16:47:54
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 28 Joined: 2005 Jan. 03. Member No.: 2.738 |
|
|
|
|
Yesterday, 06:36
|
|
Felirat szinét változtatni, betűméret és még sok okosság miatt!!! ha visszatekersz, valahol volt egy custom fw, valami oroszok csinaltak. en anno feltettem, van benne telnet es nagy sarga betumeret. sammygo oldalrol toroltek a linket anno, mert latatlanban nem talaltak eleg megbizhatonak. de en bator ventilator voltam. azert is jo lenne eloturni, h hatha azota mar megjobban megokositottak az fwt a sracok. csak kinek van ideje visszaolvasni :-/ rakerestem, megtalaltam, ez az http://nmn.webhop.net/down/index.htm This post has been edited by pinarago: Yesterday, 06:51 -------------------- tv: Samsung 40B650
|
|
|
Yesterday, 09:06
|
|
![]() Játékos Szakértő Group: Moderátorok Posts: 1.291 Joined: 2006 Sep. 08. From: Magyarország, Békés megye Member No.: 8.901 Lejátszó(k): Yamada DVX-6700 Genius 5.1 HT (fa dobozos) Samsung LE40B650 |
ha visszatekersz, valahol volt egy custom fw, valami oroszok csinaltak. en anno feltettem, van benne telnet es nagy sarga betumeret.... Ezt én is letöltöttem még akkor, de nem mertem kipróbálni előzetes tapasztalat hiányában. Ha nálad stabil, és vannak nagy sárga betűk, akkor viszont összeszedem a bátorságomat (egy bajom van, hogy iszonyúan lusta vagyok, és a FW upgrade után az összes beállítást újra meg kellene csinálnom mindegyik bemenetre... ilyenkor jönne jól egy 'copy->paste' opció. ). Apropó, aki rendszeresen követi a samygo-s fejleményeket, nem tud valami újat a PVR-rel kapcsolatban? -------------------- Az androidok mentesek az eredendő bűntől, ennél fogva spirituális értelemben az emberek fölött állnak.
|
|
|
|
Yesterday, 16:02
|
|
en vettem egy mely levegot es feltettem homlokomon gyongyozott a veritek az teny de stabilan mukodik, van nagy sarga felirat es van telnet most azon kinlodom h osszerakjam a sambaval aztan valahogy ra kene varazsolni a dtssavkihagyo scriptet es akkor boldog volnek Ezt én is letöltöttem még akkor, de nem mertem kipróbálni előzetes tapasztalat hiányában. Ha nálad stabil, és vannak nagy sárga betűk, akkor viszont összeszedem a bátorságomat (egy bajom van, hogy iszonyúan lusta vagyok, és a FW upgrade után az összes beállítást újra meg kellene csinálnom mindegyik bemenetre... ilyenkor jönne jól egy 'copy->paste' opció. ). Apropó, aki rendszeresen követi a samygo-s fejleményeket, nem tud valami újat a PVR-rel kapcsolatban? -------------------- tv: Samsung 40B650
|
|
|
Yesterday, 17:31
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 71 Joined: 2005 Aug. 27. From: Fót Member No.: 4.982 |
őőő, és itt mit kellene letöltenem, mert pont úgy néz ki az oldal tartalma, mint a samygo, csak oroszul...? -------------------- Downgrade leírásom:
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=1866&st=1020&p=128551&#entry128551 |
|
|
|
Today, 09:24
|
|
szerinted emlekszem? az tuti, h gugletranszlettel leforditottam anno a magyarazatokat es az alapjan toltottem le a valamit. de lehet h otthon meg tudom meg nezni h mit toltottem le, szal szolj ha nem megy es szetnzek a PCn. őőő, és itt mit kellene letöltenem, mert pont úgy néz ki az oldal tartalma, mint a samygo, csak oroszul...? -------------------- tv: Samsung 40B650
|
|
|
Today, 09:30
|
|
![]() Játékos Szakértő Group: Moderátorok Posts: 1.291 Joined: 2006 Sep. 08. From: Magyarország, Békés megye Member No.: 8.901 Lejátszó(k): Yamada DVX-6700 Genius 5.1 HT (fa dobozos) Samsung LE40B650 |
őőő, és itt mit kellene letöltenem, mert pont úgy néz ki az oldal tartalma, mint a samygo, csak oroszul...? A TV-d típusának megfelelőt. Logikusan a 'LExxB65x' sorban 2 FW található, ezek közül a neked szimpatikus T-CHL7DEUC fájlra klikkelj. A felső a régebbi 2004.1-es gyári FW-n alapul, ebbe a New Age által készített AR Fix v2-t impelemtálták (manulálisan szinte bármilyen képarány beállítható: illesztésen és nyújtáson kívül Full Screen => 4:3 => NonAnamorph => 16:9 => Anamorph => 1.85:1 => 2.35:1 => 2.37:1 => 2.39:1 => 2.76:1). Az alsó a 2005.0 gyári FW-re épül, de ebben csak AR Fix v1 van (illesztés vagy nyújtás választható a képarányt illetően). -------------------- Az androidok mentesek az eredendő bűntől, ennél fogva spirituális értelemben az emberek fölött állnak.
|
|
|
|
Today, 10:21
|
|
|
Group: Fórumtag Posts: 9 Joined: 2010 Apr. 05. Member No.: 18.277 |
Remegő kézzel felpróbáltam a 2.005,0 verziót, de ebben nincs módosított felirat (sárga, nagyobb karakterek)...
|
|
|
|
Today, 13:01
|
|
Remegő kézzel felpróbáltam a 2.005,0 verziót, de ebben nincs módosított felirat (sárga, nagyobb karakterek)... Én még nem raktam fel, bár én a 2004.1-el szemezek. Menüből sem állítható? Te hogy csaltad elő, pinarago? -------------------- Az androidok mentesek az eredendő bűntől, ennél fogva spirituális értelemben az emberek fölött állnak.
|
|
|
|
| AdBot |
|
![]() Powered by Google |
|
|
|
|
![]() ![]() |