Samsung LExxB650, LCD TV figyelemreméltó médialejátszási képességekkel |
![]() ![]() |
Samsung LExxB650, LCD TV figyelemreméltó médialejátszási képességekkel |
2010 Aug. 26, 22:35:26
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 24 Joined: 2007 Feb. 15. From: Szombathely Member No.: 10.854 Lejátszó(k): Tangent D-400 |
|
|
|
|
2010 Aug. 28, 09:30:31
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 10 Joined: 2010 Jan. 10. Member No.: 17.359 |
|
|
|
|
2010 Aug. 28, 12:58:24
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 38 Joined: 2010 Mar. 02. From: Magyarország/Várpalota Member No.: 17.978 Lejátszó(k): Samsung LE40B651, Yamada-DVX6700 |
Sziasztok,
Sajnos még mindig a PVR-ral kínlódom. Egyszerűen nem tudom felmásolni sem a progit a tv memóriájába, se nem tudom elindítani. A hibaüzenet a régi, "nem a termék egyedi számával kódolt". Próbáltam a nurisam-os módszert, ami korábban le van írva, letöltöm a játékot, az megy. Ha belemásolom a PVR-os progit a játék könyvtárába az USB-n, akkor már nem. Valakinek volt ilyen problémája, és meg tudta oldani? Nagyon-nagyon boldog lennék, ha működne végre Köszi Rudi |
|
|
|
2010 Aug. 28, 15:40:10
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 70 Joined: 2005 Aug. 27. From: Fót Member No.: 4.982 |
Unatkoztam, felnéztem a samygo lapra, és találtam egy ATARI emulatort:
http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/v...p?f=5&t=621 MŰKÖDIK! Még a vezeték nélküli Logitech billentyűzetemmel játszottam is... -------------------- Downgrade leírásom:
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=1866&st=1020&p=128551&#entry128551 |
|
|
|
2010 Aug. 28, 20:58:37
|
|
|
Group: Fórumtag Posts: 6 Joined: 2009 Aug. 19. Member No.: 15.915 Lejátszó(k): Samsung LE32B650 |
A routeren a legfrissebb firm van. De mint már említettem, ha a router ki van hagyva az internet folyamából, akkor is fenn áll a hiba. Szia, nekem volt ilyen hálózati interferencia hibaüzenetem. UTP kábelt cseréltem és jó lett, bár a laptopom tökéletesen működött azzal a kábellel is, de úgy látszik a TV érzékenyebb rá. Egy próbát megér. Póbáld ki. This post has been edited by szendy: 2010 Aug. 28, 20:59:13 |
|
|
|
2010 Aug. 29, 11:04:14
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 24 Joined: 2007 Feb. 15. From: Szombathely Member No.: 10.854 Lejátszó(k): Tangent D-400 |
Szia, nekem volt ilyen hálózati interferencia hibaüzenetem. UTP kábelt cseréltem és jó lett, bár a laptopom tökéletesen működött azzal a kábellel is, de úgy látszik a TV érzékenyebb rá. Egy próbát megér. Póbáld ki. Próbálkoztam a számítógép és két tartalék kábellel is, az eredmény ugyanaz sajnos. Viszont amit most észrevettem, és ezelőtt nem figyeltem, hogy ha a tv-n automatikusra állítom az ip-t, és közvetlenül a modemre dugom, akkor a hálózat tesztelés menüpont alatt az első három pont rendben van, csak a tartomány ping nem, és ugyanaz a hálózat interferencia hiba jön fel. Az miért lehet? Mivel két modemem van, ezt mindkettőn kipróbáltam, több vezetékkel is. Ennél a pingnél a modemet vagy a kiszolgáló szervert pingeli? Mert router esetében ezzel nincs gond, vagyis a hálózati kapcsolattal legalább. De kezd egyre jobban az a sejtésem lenni, hogy az internetemmel nincs valami rendben. Vagy nem tudom. |
|
|
|
2010 Sep. 01, 06:39:11
|
|
![]() Törzsvendég ![]() ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 136 Joined: 2004 Nov. 22. From: BuTapest Member No.: 1.242 Lejátszó(k): Philips LX3900 |
ha a tv-n automatikusra állítom az ip-t, és közvetlenül a modemre dugom, akkor a hálózat tesztelés menüpont alatt az első három pont rendben van, csak a tartomány ping nem, és ugyanaz a hálózat interferencia hiba jön fel bocs, nem kovettem a kinlodasod, de ezen megakadt a szemem. azok a netkapcsolatok ahol altalaban modem van (pl UPC) ott a szolgaltato MAC filterrel vedi a netet. szoval szerintem ennek igy nem is kene mukodnie. ha jol tudom az uj UPCs rendszerekben mar van lehetoseg tovabbi MAC cimek rogiztesere is, de alapbol sztem az h atdugod masik eszkozre a netet, nem biztos h mukodokepes. amugy en fognam a TVt es atmennek haverhoz ott is lecsekkolnam. -------------------- tv: Samsung 40B650
dvx: Philips LX3900SA www.prodigy.hu |
|
|
|
2010 Sep. 01, 15:22:55
|
|
|
bocs, nem kovettem a kinlodasod, de ezen megakadt a szemem. azok a netkapcsolatok ahol altalaban modem van (pl UPC) ott a szolgaltato MAC filterrel vedi a netet. szoval szerintem ennek igy nem is kene mukodnie. ha jol tudom az uj UPCs rendszerekben mar van lehetoseg tovabbi MAC cimek rogiztesere is, de alapbol sztem az h atdugod masik eszkozre a netet, nem biztos h mukodokepes. amugy en fognam a TVt es atmennek haverhoz ott is lecsekkolnam. nincs rögzített mac cím Az elviszem kipróbálom kérdés már az én fejemben is megfordult, de azért vetettem el, mert a számítógépen is fennáll egy inkompatibilitás a Samsung felé. Azt meg nem hiszem, hogy egyszerre minden behalna. This post has been edited by Gabessz: 2010 Sep. 01, 15:25:41 |
|
|
|
2010 Sep. 01, 17:33:22
|
|
![]() Törzsvendég ![]() ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 136 Joined: 2004 Nov. 22. From: BuTapest Member No.: 1.242 Lejátszó(k): Philips LX3900 |
nincs rögzített mac cím Az elviszem kipróbálom kérdés már az én fejemben is megfordult, de azért vetettem el, mert a számítógépen is fennáll egy inkompatibilitás a Samsung felé. Azt meg nem hiszem, hogy egyszerre minden behalna. tracelni probaltad a samsungot? commandba tracert www.samsung.com (vagy ami nem megy) ebbol latszani fog, hogy hol akad el a trace. ha nem a te routereden hanem valahol utanna, elkezdhetsz harcolni a szolgaltatoddal en most itt kiprobaltam, siman vegigmegy a samsung.com-hoz -------------------- tv: Samsung 40B650
|
|
|
2010 Sep. 01, 21:23:49
|
|
|
tracelni probaltad a samsungot? commandba tracert www.samsung.com (vagy ami nem megy) ebbol latszani fog, hogy hol akad el a trace. ha nem a te routereden hanem valahol utanna, elkezdhetsz harcolni a szolgaltatoddal en most itt kiprobaltam, siman vegigmegy a samsung.com-hoz Köszi az ötletet. Megpróbáltam. A 19. lépésig elmegy simán. Az a következő: u106.ppp8X.samsung.co.kr [157.197.8X.106] Onnantól kezdve időtúllépés. Akkor ez is azt bizonyítja, hogy a szolgáltatónál nem stimmel valami. Egy hete küldtem a supportjukra mailt, h nézzenek utána. Eddig még válaszra sem méltattak. |
|
|
|
2010 Sep. 01, 22:02:18
|
|
Köszi az ötletet. Megpróbáltam. A 19. lépésig elmegy simán. Az a következő: u106.ppp8X.samsung.co.kr [157.197.8X.106] Onnantól kezdve időtúllépés. Akkor ez is azt bizonyítja, hogy a szolgáltatónál nem stimmel valami. Egy hete küldtem a supportjukra mailt, h nézzenek utána. Eddig még válaszra sem méltattak. mit tracertel a www.samsung.com-ot? amugy nincs igazad sajnos, ha mar kijut koreaig akkor az nem a szolgaltato hibaja lesz de lehet mondjuk h a samsung tilt a te szolgaltatod fele kitol van a neted? valami nagyon nem kerek nalad.... -------------------- tv: Samsung 40B650
|
|
|
2010 Sep. 01, 23:20:24
|
|
|
mit tracertel a www.samsung.com-ot? amugy nincs igazad sajnos, ha mar kijut koreaig akkor az nem a szolgaltato hibaja lesz de lehet mondjuk h a samsung tilt a te szolgaltatod fele kitol van a neted? valami nagyon nem kerek nalad.... samsung.com-ot, meg a samsung letöltő oldalát. De mindkettő ugyanott halt le. T-com területen IceDsl szolgáltató. |
|
|
|
Yesterday, 07:38
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 27 Joined: 2005 Jan. 03. Member No.: 2.738 |
Sziasztok!Tudna valaki segiteni? patchelés gondom van!!!itt el akadok!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Töltsd le a firmware-t, a samygo oldal szerint a te tv-dhez 2004.1-es és a 2005-ös verzióhoz is van patch az előbbiben a V arfix v2-van az utóbbiban a v1.
Csomagold ki a firmware-t a python 26 könyvtárba. Ezek után töltsd le a legutolsó patchet innen: http://sourceforge.net/projects/samygo/files/ ez jelenleg a legelső file a listában 0.20 verziószámmal. Másold be ezt is a python 26 könyvtárba - ez a könyvtár akkor keletkezik amikor installálod a python alkalmazást (ne felejtsd el installálni a pyCrypto-t se), nálam a C gyökérbe került. Most fogd a kicsomagolt firmware könyvtárat és húzd és ejtsd módszerrel dobd rá a patch file-ra. Ekkor el kell kezdődnie a patchelés folyamatának. Ha jól emlékszem négy kérdést tesz fel patchelés közben a sorrendre nem emlékszem és lehet, hogy a te firmware-ednél kicsit másképp lesz, de valami ilyesmi: NEKEM LE40B650 TÉVÉM VAN ÉS New Age firm VAN RAJTA ÉS WIN 7-ÉT.HOGYAN KELL ÉS HOGY MÁSOLNI????? Most fogd a kicsomagolt firmware könyvtárat és húzd és ejtsd módszerrel dobd rá a patch file-ra.EZT NEM ÉRTEM!!!!!!!!!KÖSZÖNÖM |
|
|
|
| AdBot |
|
![]() Powered by Google |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|