IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Forum Rules Fórum szabályzat
149 Pages V  « < 147 148 149  
Reply to this topicStart new topic
Xtreamer Media Player & Streamer, Realtek 128X chip, Wifi, ethernet
Rating 5 V
tau_ba
post Yesterday, 20:17
Post #4441

Visszajáró
**

Group: Fórumtag
Member No.: 12.816

IDÉZET(c p @ 2010 Sep. 07, 19:35:57) *
Tök igaz, túlparáztam a dolgot. :]]

foxyr-nak is köszönet a hasznos észrevételért (szintén nézegettem ezeket a kártya-sata fordítókat), de szerencsére be tudtam újítani pár kis 4gigás SSD-t szinte ingyen, azt bele is ültettem - már fel is ment rá a jukebox, live!, stb.

tau_ba,
azt hogy érted, h. "2.5-es kulso vinyot kene betenni fixen"? egyébként simán kikapcsolva hagytam a ventilátort az ssd-vel is - hátha nem olvad rá a cuccos az asztalra... vagy hülyeség?

Ugy értettem, hogy egy 2.5-es kulso vinyo lenne fixen kivul csatlakoztatva USB-n , igy a belso ventillatort ki lehetne kapcsolni.
Go to the top of the page

+Quote Post
gysoos
post Today, 08:15
Post #4442

Member No.: 19.354

Sziasztok!
Segítséget kérek mert a böngészős felületen nevet és jelszót kér a gép. Esküdni mernék rá hogy nem állítottam be ilyet mert még nem is jártam arra.....
Mindig le kiscsávóz a dög. Van valami ötletetek hogyan lehetne megtudni vagy esetleg resetelni a dolgot?

+Quote Post
HiDeFerco
post Today, 08:59
Post #4443

Visszajáró
**

Member No.: 16.963

Lejátszó(k):
Xtreamer
Daewoo HDD/DVD

IDÉZET(c p @ 2010 Sep. 07, 20:35:57) *
Tök igaz, túlparáztam a dolgot. :]]

foxyr-nak is köszönet a hasznos észrevételért (szintén nézegettem ezeket a kártya-sata fordítókat), de szerencsére be tudtam újítani pár kis 4gigás SSD-t szinte ingyen, azt bele is ültettem - már fel is ment rá a jukebox, live!, stb.

tau_ba,
azt hogy érted, h. "2.5-es kulso vinyot kene betenni fixen"? egyébként simán kikapcsolva hagytam a ventilátort az ssd-vel is - hátha nem olvad rá a cuccos az asztalra... vagy hülyeség?

jól veszem ki a párbeszédből, hogy ha belső vinyóm van (500GB) akkor side winder kit esetén is járatni kell a ventillátort?

+Quote Post
c p
post Today, 09:33
Post #4444

Visszajáró
**

Member No.: 1.698

jobbára csak találgatunk

de ahogy utánaolvastam:
abból talán ki lehet indulni, h. a gyárilag sidewinder-rel szerelt xt-ben alapból nincs venti ( Xtreamer with Factory Fitted Sidewinder (No Fan) )

tehát, ha az újfajta, sidewinder-es xt ugyanaz, mint a régi (a hűtéstől eltkintve), és ebben az újban nincs venti, viszont lehet beletenni 2.5-es hdd-t, akkor a régi fajta is mehet csak passzív hűtéssel, hdd-vel a belsejében

--------------------
"Catus repentinus repentinum capillum habet."

+Quote Post
offtopic
post Today, 18:17
Post #4445

Újonc
*

From: Budapest
Member No.: 16.574

Lejátszó(k):
Xtreamer, HTPC, Pioneer DV400

Eltört a Xtreamer lába. Letört róla egy kis pöcök és így nem tart. Nincs valakinek felesleges ( olyanra gondolok aki fektetve használja)?
Köszi.

OffTopic

+Quote Post
gprspeter
post Today, 19:43
Post #4446

Visszajáró
**

Member No.: 13.613

IDÉZET(offtopic @ 2010 Sep. 08, 19:17:19) *
Eltört a Xtreamer lába. Letört róla egy kis pöcök és így nem tart. Nincs valakinek felesleges ( olyanra gondolok aki fektetve használja)?
Köszi.
OffTopic

Nekem van egy felesleges.
Küldj privátot...

+Quote Post

149 Pages V  « < 147 148 149
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 2010 Sep. 08., 22:07:58