Xtreamer Media Player & Streamer, Realtek 128X chip, Wifi, ethernet |
![]() ![]() |
Xtreamer Media Player & Streamer, Realtek 128X chip, Wifi, ethernet |
Yesterday, 20:17
|
|
![]() Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 99 Joined: 2007 Dec. 06. Member No.: 12.816 |
Tök igaz, túlparáztam a dolgot. :]] foxyr-nak is köszönet a hasznos észrevételért (szintén nézegettem ezeket a kártya-sata fordítókat), de szerencsére be tudtam újítani pár kis 4gigás SSD-t szinte ingyen, azt bele is ültettem - már fel is ment rá a jukebox, live!, stb. tau_ba, azt hogy érted, h. "2.5-es kulso vinyot kene betenni fixen"? egyébként simán kikapcsolva hagytam a ventilátort az ssd-vel is - hátha nem olvad rá a cuccos az asztalra... vagy hülyeség? Ugy értettem, hogy egy 2.5-es kulso vinyo lenne fixen kivul csatlakoztatva USB-n , igy a belso ventillatort ki lehetne kapcsolni. |
|
|
|
Today, 08:15
|
|
|
Group: Fórumtag Posts: 1 Joined: Today, 07:51 Member No.: 19.354 |
Sziasztok!
Segítséget kérek mert a böngészős felületen nevet és jelszót kér a gép. Esküdni mernék rá hogy nem állítottam be ilyet mert még nem is jártam arra..... Mindig le kiscsávóz a dög. Van valami ötletetek hogyan lehetne megtudni vagy esetleg resetelni a dolgot? |
|
|
|
Today, 08:59
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 91 Joined: 2009 Dec. 17. Member No.: 16.963 Lejátszó(k): Xtreamer Daewoo HDD/DVD |
Tök igaz, túlparáztam a dolgot. :]] foxyr-nak is köszönet a hasznos észrevételért (szintén nézegettem ezeket a kártya-sata fordítókat), de szerencsére be tudtam újítani pár kis 4gigás SSD-t szinte ingyen, azt bele is ültettem - már fel is ment rá a jukebox, live!, stb. tau_ba, azt hogy érted, h. "2.5-es kulso vinyot kene betenni fixen"? egyébként simán kikapcsolva hagytam a ventilátort az ssd-vel is - hátha nem olvad rá a cuccos az asztalra... vagy hülyeség? jól veszem ki a párbeszédből, hogy ha belső vinyóm van (500GB) akkor side winder kit esetén is járatni kell a ventillátort? |
|
|
|
Today, 09:33
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 72 Joined: 2004 Dec. 05. Member No.: 1.698 |
jobbára csak találgatunk
de ahogy utánaolvastam: abból talán ki lehet indulni, h. a gyárilag sidewinder-rel szerelt xt-ben alapból nincs venti ( Xtreamer with Factory Fitted Sidewinder (No Fan) ) tehát, ha az újfajta, sidewinder-es xt ugyanaz, mint a régi (a hűtéstől eltkintve), és ebben az újban nincs venti, viszont lehet beletenni 2.5-es hdd-t, akkor a régi fajta is mehet csak passzív hűtéssel, hdd-vel a belsejében -------------------- "Catus repentinus repentinum capillum habet."
|
|
|
|
Today, 18:17
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 22 Joined: 2009 Nov. 18. From: Budapest Member No.: 16.574 Lejátszó(k): Xtreamer, HTPC, Pioneer DV400 |
Eltört a Xtreamer lába. Letört róla egy kis pöcök és így nem tart. Nincs valakinek felesleges ( olyanra gondolok aki fektetve használja)?
Köszi. OffTopic |
|
|
|
Today, 19:43
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 82 Joined: 2008 Mar. 29. Member No.: 13.613 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 2010 Sep. 08., 22:07:58 |