IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Forum Rules Fórum szabályzat
99 Pages V  « < 97 98 99  
Reply to this topicStart new topic
Asus O!Play HDP-R1, Realtek chipset
Rating 5 V
szociologus
post Yesterday, 19:17
Post #2941

Group: Fórumtag
Member No.: 19.291

IDÉZET(adakiller @ 2010 Sep. 02, 15:48:38) *
nem fekszik meg a torrent-asus, csak amíg le nem foglalja a film méretének megfelelő helyet, addig oylan mintha megfagyna. nekem volt olyan, hogy egy 15 gigás fájl 1 órára leakasztotta, aztán amikor töltés elindult ment minden frankón. türelem ... smile.gif

Hát, nem tudom lehet, hogy igazad van... Mindenesetre ekkor nem reagál semmire, eldobja a GUI-t is, ma is adtam hozzá egy torrentet, fél óra múlva is csak próbált csatlakozni a GUI. Aztán hard restart és már tekert is lefelé.

Tudja valaki, hogy működik a vsFTPd? Mi a jelszó, az azonosító?
Go to the top of the page

+Quote Post
szociologus
post Yesterday, 19:21
Post #2942

IDÉZET(szociologus @ 2010 Sep. 02, 19:17:39) *
Hát, nem tudom lehet, hogy igazad van... Mindenesetre ekkor nem reagál semmire, eldobja a GUI-t is, ma is adtam hozzá egy torrentet, fél óra múlva is csak próbált csatlakozni a GUI. Aztán hard restart és már tekert is lefelé.

Ok, próbálkoztam még: root

+Quote Post
mbandi
post Yesterday, 21:08
Post #2943

Újonc
*

Member No.: 17.678

Lejátszó(k):
ASUS O!PLAY R1

IDÉZET(trance89 @ 2010 Sep. 02, 17:41:46) *
nos ha nem 98 oldalról lenne szó akkor semmi gond nem lenne de azt felejtsd el hogy ennyit visszaolvasok
inkább megvárom míg akad valaki más aki válaszolna is a kérdésemre nempedig nagyképűen bebrekegne mint te
ennyi erővel már rég beírhattad volna a fw verzióját amit használhatok, de csak így tovább, növeld a fórum a színvonalát az "olvass vissza" beköpéseiddel...

Ha végig olvasnád a fórumot akkor tudhatnád, hogy pont Janaboy az, aki szinte a legtöbbet tett a magyar o!play projektért és ezért a fórumért. Én már legalább kétszer végigolvastam az egészet, hogy folyamatában lássam és értsem a dolgokat, aki erre sajnálja az időt elégedjen meg a kütyü gyári tudásával...szerintem! Egyébként úgy tudom a magyar o!play mod-ban próbáltak ilyen karakter készletet készíteni, mert a gyáriban nem volt megfelelő a betűk olvashatósága.

+Quote Post
Janaboy
post Yesterday, 22:40
Post #2944

Fórumtöltelék

Member No.: 2.900

IDÉZET(trance89 @ 2010 Sep. 02, 18:41:46) *
nos ha nem 98 oldalról lenne szó akkor semmi gond nem lenne de azt felejtsd el hogy ennyit visszaolvasok
inkább megvárom míg akad valaki más aki válaszolna is a kérdésemre nempedig nagyképűen bebrekegne mint te
ennyi erővel már rég beírhattad volna a fw verzióját amit használhatok, de csak így tovább, növeld a fórum a színvonalát az "olvass vissza" beköpéseiddel...

Sajnos épp te vagy aki "szemeteli" a fórumot és csökkentené a színvonalát, fele akkora hosszú lenne az oldal, ha az emberek csak 10-15 oldalt visszaolvasnának! Senki nem kérte, hogy az egész fórumot olvasd vissza, csak mondjuk az utolsó 15-20-25 oldalt, ami szerintem nem megterhelő!

Még annyi megjegyzés, hogy őszinte legyek ez nem csak neked szól! Volt itt olyan a napokban, aki kérdezett, nem kapott választ, másnap ő írta, hogy jah csak pár oldalt visszament és megtalált mindent amit akart!

This post has been edited by Janaboy: Yesterday, 22:41

--------------------
Janaboy

+Quote Post
Janaboy
post Yesterday, 22:43
Post #2945

Fórumtöltelék

Azok, akik az install.img-ben lévő (amely átnevezhető .tar-ra és kicsomagolható) yaffs....img-et akarják kicsomizni windows alatt, itt megtalálják hozzá a progit:
http://www.filestube.com/6de5eef7986e4cc203ea/go.html

Betömörítésre tudtommal még csak linux alatt van lehetőség!

--------------------
Janaboy

+Quote Post
vargat82
post Today, 06:45
Post #2946

Visszajáró
**

Member No.: 17.869

Sziasztok!

Valaki tudja már, hogy milyen kép fájlok vannak a játékoson, és mivel lehet
őket megnézni? Esetleg tudta már valaki szerkeszteni?
mellow.gif Én szeretném valahogy megnyitni őket mert szeretnék egy skint összerakni
uncsizom! smile.gif

Vargat

+Quote Post
szociologus
post Today, 07:31
Post #2947

IDÉZET(Janaboy @ 2010 Sep. 02, 22:40:10) *
Sajnos épp te vagy aki "szemeteli" a fórumot és csökkentené a színvonalát, fele akkora hosszú lenne az oldal, ha az emberek csak 10-15 oldalt visszaolvasnának! Senki nem kérte, hogy az egész fórumot olvasd vissza, csak mondjuk az utolsó 15-20-25 oldalt, ami szerintem nem megterhelő!

Még annyi megjegyzés, hogy őszinte legyek ez nem csak neked szól! Volt itt olyan a napokban, aki kérdezett, nem kapott választ, másnap ő írta, hogy jah csak pár oldalt visszament és megtalált mindent amit akart!

Szerintem rám gondoltál a visszaolvasást illetően... Szóval az a helyzet, hogy én végigolvastam a fórumot az első bejegyzéstől az utolsóig. De... Voltak pontok, amik nem voltak világosak a leírások alapján, elsősorban pontosítást szerettem volna. (OFF téma, de egyszer téglásítottam egy Linksys routert, egy hétig olvastam, JTAG kábelt gyártottam, flasheltem mire visszahoztam - ezt akartam elkerülni) Aztán mivel nem válaszolt senki, egy életem - egy halálom nekivágtam. (Még tartott az első három nap a vásárlás után, gondoltam ha nagy a baj úgyis visszacserélik.)

Mindenesetre nem ártana egy szájbarágós GYIK, mert végigolvasva a fórumot néha eléggé megzavarodik az ember. Nagyon különbözőek vagyunk, van akin egy windows-os hálózati megosztás is kifog és vagytok Ti, akik lazán írogattok scripteket és új firmware-ket.

Ha adakiller segít, akkor a torrentes részt szívesen megírom.

+Quote Post
Janaboy
post Today, 08:25
Post #2948

Fórumtöltelék

IDÉZET(szociologus @ 2010 Sep. 03, 08:31:35) *
Szerintem rám gondoltál a visszaolvasást illetően... Szóval az a helyzet, hogy én végigolvastam a fórumot az első bejegyzéstől az utolsóig. De... Voltak pontok, amik nem voltak világosak a leírások alapján, elsősorban pontosítást szerettem volna. (OFF téma, de egyszer téglásítottam egy Linksys routert, egy hétig olvastam, JTAG kábelt gyártottam, flasheltem mire visszahoztam - ezt akartam elkerülni) Aztán mivel nem válaszolt senki, egy életem - egy halálom nekivágtam. (Még tartott az első három nap a vásárlás után, gondoltam ha nagy a baj úgyis visszacserélik.)

Mindenesetre nem ártana egy szájbarágós GYIK, mert végigolvasva a fórumot néha eléggé megzavarodik az ember. Nagyon különbözőek vagyunk, van akin egy windows-os hálózati megosztás is kifog és vagytok Ti, akik lazán írogattok scripteket és új firmware-ket.

Én lusta ember vagyok biggrin.gif

--------------------
Janaboy

+Quote Post
Janaboy
post Today, 08:26
Post #2949

Fórumtöltelék

IDÉZET(vargat82 @ 2010 Sep. 03, 07:45:40) *
Sziasztok!

Valaki tudja már, hogy milyen kép fájlok vannak a játékoson, és mivel lehet
őket megnézni? Esetleg tudta már valaki szerkeszteni?
mellow.gif Én szeretném valahogy megnyitni őket mert szeretnék egy skint összerakni
uncsizom! smile.gif

Vargat

Tudtommal szerkeszteni nem, de kicserélni lehet! Le volt írva hogy kell elmenteni..csak a gond az, hogy hanem tudod, h mi micsoda hogy cseréled ki!? smile.gif

--------------------
Janaboy

+Quote Post
adakiller
post Today, 09:09
Post #2950

Visszajáró
**

Member No.: 18.401

Lejátszó(k):
Asus O-Play R1

IDÉZET(szociologus @ 2010 Sep. 02, 20:17:39) *

igen eldobja a gui-t, ez így jó. legjobban úgy tudod lecsekkolni, hogy amikor hozzáadod a torrentet é selindítod, akkor ha portable winyó van rákötve, aminek van külső ledje, akkor elkezd villogni, mivel jár a winyó smile.gif én legalábbis így tudom lecsekkolni. ha nem villog gyorsan, akkor freeze van, ilyen is előfordult nálam, nagyritkán.
de ez csak saját tapasztalat smile.gif, ilyen volt a rtorrent is. előre lefoglalta a teljes méretet, ha egy nagy file volt, akkor addig nem is töltötte. ezt a torrent oldalon is tudod csekkolni a leechnél.

ha tévedek lehet javítani smile.gif

+Quote Post
adakiller
post Today, 09:11
Post #2951

Visszajáró
**

Member No.: 18.401

Lejátszó(k):
Asus O-Play R1

IDÉZET(szociologus @ 2010 Sep. 03, 08:31:35) *

írd meg légyszi mélben a konkét kérdéseidet, és igyexek rá válaszolni vmikor a közeljövőben smile.gif

+Quote Post

99 Pages V  « < 97 98 99
Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
2 Members: MARCO, nns

RSS Lo-Fi Version Time is now: 2010 Sep. 03., 12:28:29