Asus O!Play HDP-R1, Realtek chipset |
![]() ![]() |
Asus O!Play HDP-R1, Realtek chipset |
Yesterday, 19:17
|
|
|
Group: Fórumtag Posts: 9 Joined: 2010 Aug. 29. Member No.: 19.291 |
nem fekszik meg a torrent-asus, csak amíg le nem foglalja a film méretének megfelelő helyet, addig oylan mintha megfagyna. nekem volt olyan, hogy egy 15 gigás fájl 1 órára leakasztotta, aztán amikor töltés elindult ment minden frankón. türelem ... Hát, nem tudom lehet, hogy igazad van... Mindenesetre ekkor nem reagál semmire, eldobja a GUI-t is, ma is adtam hozzá egy torrentet, fél óra múlva is csak próbált csatlakozni a GUI. Aztán hard restart és már tekert is lefelé. Tudja valaki, hogy működik a vsFTPd? Mi a jelszó, az azonosító? |
|
|
|
Yesterday, 19:21
|
|
|
Hát, nem tudom lehet, hogy igazad van... Mindenesetre ekkor nem reagál semmire, eldobja a GUI-t is, ma is adtam hozzá egy torrentet, fél óra múlva is csak próbált csatlakozni a GUI. Aztán hard restart és már tekert is lefelé. Tudja valaki, hogy működik a vsFTPd? Mi a jelszó, az azonosító? Ok, próbálkoztam még: root |
|
|
|
Yesterday, 21:08
|
|
|
Újonc ![]() Group: Fórumtag Posts: 30 Joined: 2010 Feb. 05. Member No.: 17.678 Lejátszó(k): ASUS O!PLAY R1 |
nos ha nem 98 oldalról lenne szó akkor semmi gond nem lenne de azt felejtsd el hogy ennyit visszaolvasok inkább megvárom míg akad valaki más aki válaszolna is a kérdésemre nempedig nagyképűen bebrekegne mint te ennyi erővel már rég beírhattad volna a fw verzióját amit használhatok, de csak így tovább, növeld a fórum a színvonalát az "olvass vissza" beköpéseiddel... Ha végig olvasnád a fórumot akkor tudhatnád, hogy pont Janaboy az, aki szinte a legtöbbet tett a magyar o!play projektért és ezért a fórumért. Én már legalább kétszer végigolvastam az egészet, hogy folyamatában lássam és értsem a dolgokat, aki erre sajnálja az időt elégedjen meg a kütyü gyári tudásával...szerintem! Egyébként úgy tudom a magyar o!play mod-ban próbáltak ilyen karakter készletet készíteni, mert a gyáriban nem volt megfelelő a betűk olvashatósága. |
|
|
|
Yesterday, 22:40
|
|
|
Fórumtöltelék ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 387 Joined: 2005 Jan. 11. Member No.: 2.900 |
nos ha nem 98 oldalról lenne szó akkor semmi gond nem lenne de azt felejtsd el hogy ennyit visszaolvasok inkább megvárom míg akad valaki más aki válaszolna is a kérdésemre nempedig nagyképűen bebrekegne mint te ennyi erővel már rég beírhattad volna a fw verzióját amit használhatok, de csak így tovább, növeld a fórum a színvonalát az "olvass vissza" beköpéseiddel... Sajnos épp te vagy aki "szemeteli" a fórumot és csökkentené a színvonalát, fele akkora hosszú lenne az oldal, ha az emberek csak 10-15 oldalt visszaolvasnának! Senki nem kérte, hogy az egész fórumot olvasd vissza, csak mondjuk az utolsó 15-20-25 oldalt, ami szerintem nem megterhelő! Még annyi megjegyzés, hogy őszinte legyek ez nem csak neked szól! Volt itt olyan a napokban, aki kérdezett, nem kapott választ, másnap ő írta, hogy jah csak pár oldalt visszament és megtalált mindent amit akart! This post has been edited by Janaboy: Yesterday, 22:41 -------------------- Janaboy
|
|
|
|
Yesterday, 22:43
|
|
|
Fórumtöltelék ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 387 Joined: 2005 Jan. 11. Member No.: 2.900 |
Azok, akik az install.img-ben lévő (amely átnevezhető .tar-ra és kicsomagolható) yaffs....img-et akarják kicsomizni windows alatt, itt megtalálják hozzá a progit:
http://www.filestube.com/6de5eef7986e4cc203ea/go.html Betömörítésre tudtommal még csak linux alatt van lehetőség! -------------------- Janaboy
|
|
|
|
Today, 06:45
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 91 Joined: 2010 Feb. 21. Member No.: 17.869 |
Sziasztok!
Valaki tudja már, hogy milyen kép fájlok vannak a játékoson, és mivel lehet őket megnézni? Esetleg tudta már valaki szerkeszteni? uncsizom! Vargat |
|
|
|
Today, 07:31
|
|
|
Sajnos épp te vagy aki "szemeteli" a fórumot és csökkentené a színvonalát, fele akkora hosszú lenne az oldal, ha az emberek csak 10-15 oldalt visszaolvasnának! Senki nem kérte, hogy az egész fórumot olvasd vissza, csak mondjuk az utolsó 15-20-25 oldalt, ami szerintem nem megterhelő! Még annyi megjegyzés, hogy őszinte legyek ez nem csak neked szól! Volt itt olyan a napokban, aki kérdezett, nem kapott választ, másnap ő írta, hogy jah csak pár oldalt visszament és megtalált mindent amit akart! Szerintem rám gondoltál a visszaolvasást illetően... Szóval az a helyzet, hogy én végigolvastam a fórumot az első bejegyzéstől az utolsóig. De... Voltak pontok, amik nem voltak világosak a leírások alapján, elsősorban pontosítást szerettem volna. (OFF téma, de egyszer téglásítottam egy Linksys routert, egy hétig olvastam, JTAG kábelt gyártottam, flasheltem mire visszahoztam - ezt akartam elkerülni) Aztán mivel nem válaszolt senki, egy életem - egy halálom nekivágtam. (Még tartott az első három nap a vásárlás után, gondoltam ha nagy a baj úgyis visszacserélik.) Mindenesetre nem ártana egy szájbarágós GYIK, mert végigolvasva a fórumot néha eléggé megzavarodik az ember. Nagyon különbözőek vagyunk, van akin egy windows-os hálózati megosztás is kifog és vagytok Ti, akik lazán írogattok scripteket és új firmware-ket. Ha adakiller segít, akkor a torrentes részt szívesen megírom. |
|
|
|
Today, 08:25
|
|
|
Szerintem rám gondoltál a visszaolvasást illetően... Szóval az a helyzet, hogy én végigolvastam a fórumot az első bejegyzéstől az utolsóig. De... Voltak pontok, amik nem voltak világosak a leírások alapján, elsősorban pontosítást szerettem volna. (OFF téma, de egyszer téglásítottam egy Linksys routert, egy hétig olvastam, JTAG kábelt gyártottam, flasheltem mire visszahoztam - ezt akartam elkerülni) Aztán mivel nem válaszolt senki, egy életem - egy halálom nekivágtam. (Még tartott az első három nap a vásárlás után, gondoltam ha nagy a baj úgyis visszacserélik.) Mindenesetre nem ártana egy szájbarágós GYIK, mert végigolvasva a fórumot néha eléggé megzavarodik az ember. Nagyon különbözőek vagyunk, van akin egy windows-os hálózati megosztás is kifog és vagytok Ti, akik lazán írogattok scripteket és új firmware-ket. Ha adakiller segít, akkor a torrentes részt szívesen megírom. Én lusta ember vagyok -------------------- Janaboy
|
|
|
|
Today, 08:26
|
|
|
Sziasztok! Valaki tudja már, hogy milyen kép fájlok vannak a játékoson, és mivel lehet őket megnézni? Esetleg tudta már valaki szerkeszteni? uncsizom! Vargat Tudtommal szerkeszteni nem, de kicserélni lehet! Le volt írva hogy kell elmenteni..csak a gond az, hogy hanem tudod, h mi micsoda hogy cseréled ki!? -------------------- Janaboy
|
|
|
|
Today, 09:09
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 81 Joined: 2010 Apr. 22. Member No.: 18.401 Lejátszó(k): Asus O-Play R1 |
Hát, nem tudom lehet, hogy igazad van... Mindenesetre ekkor nem reagál semmire, eldobja a GUI-t is, ma is adtam hozzá egy torrentet, fél óra múlva is csak próbált csatlakozni a GUI. Aztán hard restart és már tekert is lefelé. Tudja valaki, hogy működik a vsFTPd? Mi a jelszó, az azonosító? igen eldobja a gui-t, ez így jó. legjobban úgy tudod lecsekkolni, hogy amikor hozzáadod a torrentet é selindítod, akkor ha portable winyó van rákötve, aminek van külső ledje, akkor elkezd villogni, mivel jár a winyó de ez csak saját tapasztalat ha tévedek lehet javítani |
|
|
|
Today, 09:11
|
|
|
Visszajáró ![]() ![]() Group: Fórumtag Posts: 81 Joined: 2010 Apr. 22. Member No.: 18.401 Lejátszó(k): Asus O-Play R1 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 2010 Sep. 03., 12:28:29 |